![]() |
| Ανακοινώσεις – Εκδηλώσεις - Διαγωνισμοί Νέα - Ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, διαγωνισμοί για τα μέλη του Club. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Ιδρυτικό Μέλος
Tόπος: Θεσσαλονίκη
|
Από τον κο Ορνιθόπουλο, Πρόεδρο της ένωσης αυτοδυτών της Θεσσαλονίκης, λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΥΤΟΔΥΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-Ε.Α.Θ. Αγαπητά μέλη και φίλοι της ΕΑΘ , βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την εκδήλωση που διοργανώνει ο σύλλογος μας τη Δευτέρα 26 Απριλίου 2010 ώρα 19.00 στην αίθουσα διαλέξεων του ΚΕΝΤΡΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - Μέγαρο Μπίλλη Πλατεία Ιπποδρομίου, με ομιλητή τον Κώστα Θωκταρίδη ο οποίος θα κάνει αναλυτική pαρουσίαση των καταδύσεων του στο ναυάγιο του υποβρυχίου "HMS PERSEUS", θα παρουσιάσει το ομότιτλο βιβλίο "ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΠΕΡΣΕΥΣ - Ψίθυροι από το βυθό" και θα συζητήσει μαζί μας. - Δείτε σχετικά εδώ. ![]() ... Η ευτυχία δεν χαρίζεται, ανταλλάσσεται...
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ιδρυτικό Μέλος
|
Μπράβο στην ΕΑΘ. Ακούγεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εκδήλωση, πιστεύω να προλάβω να πάω!
... Η ευτυχία δεν χαρίζεται, ανταλλάσσεται...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ιδρυτικό Μέλος
|
Ναι όντως ακούγεται πάρα πολύ ενδιαφέρον μου άρεσε πολύ ο τίτλος σε κάνει να θές να το παρακολουθήσεις!!!
Apnea Academy Instructor www.apnea-school.gr
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Επίτιμο μέλος
|
Προκατάληψη:
Μόλις διάβασα την πηγή μπήκα με πρόθεση να ειρωνευτώ. Νιώθω λίγο ντροπή... Ειλικρινά πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση! Νίκο, Θάνο, αν το αποφασίσετε πείτε μου. Θέλω να ελπίζω ότι θα τα καταφέρω να προλάβω. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ιδρυτικό Μέλος
|
Quote:
![]() ![]() Πλάκα κάνω ε! Apnea Academy Instructor www.apnea-school.gr